КП НІКОПОЛЬВОДОКАНАЛ

Аварійно-диспетчерська служба: 066-384-16-34, 067-203-86-04

КП НІКОПОЛЬВОДОКАНАЛ

Аварійно-диспетчерська служба: 066-384-16-34, 067-203-86-04

Відключення боржників, а також пошук незаконних врізок у водогони. КП Нікопольводоканал

КП Нікопольводоканал проводить роботи з відключення абонентів приватного сектору від центрального водопроводу, які мають заборгованість за послуги водопостачання та водовідведення.  Так сьогодні виконувались роботи по відключенню абонентів по вул.Л.Українки а також вул.Межова.
КП Нікпольводоканал діє за новим законом про ЖКГ, який набрав чинності з травня 2019р. Спочатку надсилають попередження. Жителям з великою заборгованістю пропонують сплатити борг або укласти договір на реструктуризацію. Він дозволяє виплачувати борг частинами. Якщо ж абонент платити відмовляються,  водоканал  має право відключити будинок від водопостачання.
Повторне підключення можливе тільки після сплати боргу та за послуги відключення та підключення до мережі водопостачання.

Шановні абоненти, просимо терміново вжити заходів з оплати існуючої заборгованості за спожиті послуги водопостачання та водовідведення.

Також сьогодні 11.03.2020р. було виявлено три самовільні, незареєстровані приєднання до систем централізованого водовідведення.
Закликаємо власників приватних будинків та промисловців не ухилятися від дотримання вимог чинного законодавства та належним чином оформлювати підключення до мереж водопостачання та каналізації. Це дозволить уникнути значних фінансових, технічних та формальних труднощів у випадку примусового припинення безоблікового водокористування та нарахування за спожиті послуги.
Зокрема, абонент має сплатити за період незаконного користування централізованим водопостачанням  та водовідведенням.