КП НІКОПОЛЬВОДОКАНАЛ

Аварійно-диспетчерська служба: 066-384-16-34, 067-203-86-04

КП НІКОПОЛЬВОДОКАНАЛ

Аварійно-диспетчерська служба: 066-384-16-34, 067-203-86-04

Головною запорукою вчасної сплати є взаємна повага споживача та комунального підприємства одне до одного!

Головною запорукою вчасної сплати є взаємна повага споживача та комунального підприємства одне до одного!

 

Стабільна робота життєво важливого комунального підприємства КП «Нікопольводоканал» знаходиться у прямій залежності від того, як сплачують за спожиті послуги з централізованого водопостачання та водовідведення нікопольцями та жителями прилеглих населених пунктів. Прикро, але борги населення перед підприємством зростають. Це означає, що складний технологічний процес постачання питної води до осель нікопольців, а також збір і очищення стічних вод знаходяться під загрозою. Адже через нестачу оборотних коштів підприємство не в змозі своєчасно здійснити необхідні виробничі розрахунки, без чого не можлива ритмічна робота підприємства.

КП «Нікопольводоканал» НМР повідомляє:

тільки 65% населення щомісячно сплачують за спожиті послуги водопостачання та водовідведення. Із них 45% сплачують абоненти пільговики та абоненти, які отримують субсидії.

КП «Нікопольводоканал» НМР терміново потребує коштів на сплату електроенергії, податків, заробітної плати, реагентів, палива, тощо.

На сьогоднішній день водоканалам проводиться низка заходів, що направлені на примусове стягнення заборгованості шляхом направлення до суду міста заяв про видачу судових наказів та позовних заяв про стягнення заборгованості з централізованого водопостачання та водовідведення, з покладенням на споживачів – боржників судових витрат.

Вважаємо ці заходи найжорстокішими та застосовуємо їх лише в крайніх випадках. Відповідно звертаємося до боржників з проханням не допустити того, щоб заборгованість призвела до обмеження водопосточання..

 

КП «Нікопольводоканал» вдячне мешканцям міста та прилеглих населених пунктів, які справно сплачують за отримані послуги.

 

Однак, вимушене вимагати негайно погасити заборгованості за водопостачання та водовідведення боржників, оскільки саме від належної оплати від населення залежить стабільна робота водопровідно-каналізаційного господарства!

 

Шановні споживачі! Якщо ви маєте заборгованість перед Водоканалом, погасіть її і не доводьте ситуацію до обмеження в наданні послуг!

 

Тож попри всю розмаїтість заходів, які дозволено застосовувати до боржників діючим законодавством комунальним підприємствам, головною запорукою вчасної сплати є взаємна повага споживача та комунального підприємства одне до одного та постійне підвищення якості наданих послуг.

 

Пам’ятайте, якщо у вас є борг, Водоканал завжди готовий йти назустріч та укласти договір на його поетапне погашення.