КП НІКОПОЛЬВОДОКАНАЛ

Аварійно-диспетчерська служба: 066-384-16-34, 067-203-86-04

КП НІКОПОЛЬВОДОКАНАЛ

Аварійно-диспетчерська служба: 066-384-16-34, 067-203-86-04

Відсутність постачання  рідкого хлору, який застосовується у технологічному процесі виробництва питної води створює загрозу стабільної роботи або повного припинення водопостачання у тому числі і  КП «Нікопольводоканал».

УВАГА!

 

КП «Нікопольводоканал» доводить до відома мешканців міста, що до КП «Нікопольводоканал» надійшло повідомлення, що  єдиний в Україні виробник рідкого хлору, АТ «ДНІПРОАЗОТ» повністю зупинив виробництво та відвантаження рідкого хлору на невизначений час, що поставило під загрозу виробництво та постачання питної води по всій країні . Відсутність постачання  рідкого хлору, який застосовується у технологічному процесі виробництва питної води створює загрозу стабільної роботи або повного припинення водопостачання у тому числі і  КП «Нікопольводоканал».

У зв’язку з вищевикладеним та для недопущення зупинки постачання питної води КП «Нікопольводоканал» просить усіх мешканців міста Нікополь та Нікопольського району  з порозумінням віднестись до даної ситуації та обмежити використання питної води на полив та господарчо-побутові потреби до вирішення питання стабільного забезпечення нашого підприємства рідким хлором.

Інформація щодо зміни даної ситуації буде надана додатково.

КП «Нікопольводоканал»  вдячний за порозуміння.

 

Інформаційна служба міськводоканала